قدس آنلاین: انجمن متخصصان بیماریهای زنان آلمان اعلام کرد کم خونی از بیماریهای رایج در دوران بارداری است که علت آن به تعداد کم گلوبولهای قرمز در خون باز میگردد.
این انجمن در ادامه تصریح کرد: این کمبود به دلیل افزایش نیاز جنین به رشد و عناصر ساختاری لازم برای تشکیل خون است. علت کم خونی میتواند به کمبود آهن و یا فولیک اسید در غذاهایی بازگردد که زنان در دوران بارداری مصرف میکنند. علاوه بر این، خونریزی مکرر در دهان و یا لثه نیز ممکن است سبب کم خونی شود.
این انجمن در خصوص چگونگی درمان این بیماری نیز گفت: معمولا در ابتدا یک نمونه خون برای اطمینان از ابتلای زنان باردار گرفته میشود و سپس پزشک درمان مناسب را تجویز میکند.
بر اساس این گزارش، معمولا پزشک به زنان باردار توصیه میکند تا غذاهای سرشار از آهن به مانند گوشت قرمز، جگر، سیب و کلم بروکلی را افزایش دهند و یا مکملهای غذایی حاوی آهن و فولیک اسید و ویتامینها را برای تقویت خونسازی برای وی تجویز میکند.
منبع: باشگاه خبرنگاران
انتهای پیام/
نظر شما